İleri Excel Kursu – Profesyoneller İçin

Makrobim Bilgisayar kursu eğitimlerimiz arasında ileri Excel kursu bulunuyor. Bu kurs günlük hayatımızda excel programı ile sıklıkla kullandığımız, uygulamalı olarak pekiştiriyor ve tüm eksik olduğunuzu düşündüğünüz konular hakkında detaylı bilgiler veriyor. Excel kursumuz ile hayalinizde olan tüm hesaplama ve işlerinizi kolaylaştıracak adımları uygulamalı olarak en iyi şekilde öğretmek amaçlanır.  Excel bilginiz ile işlemleri çok daha kısa ve verimli olarak tamamlamanız sağlanır.

İleri Excel kursumuzda kursiyerlerimiz profesyonel Excel bilgisi almaları hedeflenir. Bu hedef doğrultusunda da dersler hazırlanır ve eğitmenlerimizce verilir. Kursumuz uygulamalı bir kurs olduğundan kişiler kursta öğrendiklerini Excel programı üzerinde uygulayabilirler. Bu sayede ders içeriklerini ve program kullanımını pekiştirebilirler.

Uygulamalı olarak verdiğimiz bu kursun sonunda ise kursiyerlerimiz sertifika alarak Excel üzerinde belgeli olarak çalışmaya başlayabilirler.

İleri Excel Eğitimi

İleri Excel eğitimi Excel konusunda deneyim kazanmış ve programı tüm detaylarıyla bilen eğitmenler tarafından verilir. Uygulamalı olarak gerçekleşen bu eğitimde kişiler Excel becerilerinin geliştirirken aynı zamanda etkileyici Excel çalışmaları yapabilirler. Bunun dışında eğitime katılan kişiler kendilerine verilen verileri kullanarak şirket raporu oluşturma becerisi kazanırlar.

Eğitim sayesinde web sayfalarından veri çekmeyi ve bu verileri kullanmayı öğrenirler. Eğitime katılan kişiler konu başlıklarında belirtilen tüm konuları öğrenirler ve uygulamaya başlarlar. Ayrıca kursumuzun youtube kanalı vasıtasıyla ders videolarını takip ederek öğrendikleri konuları tekrar etme imkanı bulabilirler.

İleri Excel Kursuna kimler katılabilir?

Workshop uygulamalı olarak düzenlediğimiz ileri Excel kursuna Excel kullanabilecekleri kariyer hedefleri olan kişiler katılım sağlayabilirler. Kursumuza katılabilecek kişiler arasında bankacılar, satış uzmanları, mühendisler, muhasebe uzmanları ve Excel üzerinde çalışan kişiler yer alır. Bu kişiler kursumuzun bitiminde programı profesyonel şekilde kullanabilecek rapor, tablo, analiz ve görsel oluşturabilecek bilgiye sahip olurlar.

İleri Excel Kursunun Amacı

Excel’de yapılabilecek işlemler ile oluşturulacak potansiyelin farkına varılmasını sağlamak ve katılımcıların istedikleri kariyer pozisyonlarına ulaşabilmeleri için yeterli Excel bilgilerine sahip olmalarına yardımcı olmaktır.

Bu eğitimde, sizi daha ileri bir seviyeye taşıyacak ileri düzey excel konuları, ipuçları, püf noktalar ve fikirler sunulacaktır. Eğitim sonunda katılımcılar, gelişmiş Excel teknikleri kullanarak profesyonel Excel becerisi kazanacaklardır. Etkileyici görseller oluşturabileceklerdir.

Eğitim içeriğinde yer alan workshoplar ile katılımcılar, ham veriler kullanarak şirket raporları oluşturacak, analiz edecek, görsellik kazandıracak, yönetim paneli oluşturacak, senaryoları kullanarak geleceğe yönelik plan hazırlayacak, web sayfalarından güncel veriler çekebilecek, şirketi hedeflerine yönlendiren görsel analizler oluşturabileceklerdir.

İleri Excel Kursu Konu Başlıkları

Temel Excel bilgisi yeterli olmayan ve programı profesyonel olarak kullanma hedefi olan kişiler için düzenlediğimiz İleri Excel Kursu’nda programa dair pek çok konu ders olarak anlatılır.

Anlatımlara ek olarak yapılan uygulamalı workshop çalışmaları ile edinilen bilgilerin pekiştirilmesi sağlanır. Kayıt yaptırarak kursumuza katılan kişilerin ileri Excel kursunda karşılarına çıkacak konu başlıkları şunlardır;

  • Veri Yönetimi
  • Verilerin etkin şekilde kullanımı ve paylaşımı için uygun şekilde bir araya getirilmesi
  • Ad yöneticisi ile doğru ve sağlam modeller oluşturmak
  • Profesyonel raporlar oluşturmak
  • Mükemmel görsellikte grafikler ile çalışmak
  • Verileri yerleştirerek sonuçları değişik raporlar ile analiz etmek
  • Uzmanların değişkenleri ile çalışarak Excel bilgilerini deneyimlemeyi sağlayan bir yönetim panosu (dashboard) hazırlamak
  • Düşeyara gibi formüller ile değer bulma, tablolar oluşturma
  • İç içe fonksiyonların kullanımı
  • Senaryo kullanımı ve durum çözümleme yardımcıları ile gelecek stratejileri geliştirme
  • Web sayfalarından veri çekme
  • Temel makro kaydetme
  • İş hayatı uygulamalarına yönelik eğitim atölyesi (workshop)

Bu konu başlıklarını tekrar etmek isterseniz web sitemizde yer alan İleri Excel kurs videolarını izleyebilirsiniz.

Ayrıca kursumuza ait Youtube kanalımıza abone olarak da güncel videolara ulaşma imkanı bulabilirsiniz.

İleri Excel Kursu Öğrenim Çıktıları

  • Verilerinizi hızlı ve verimli bir şekilde içe aktarmaya, temizlemeye ve işlemeye başlayın
  • Verilerinize anlam kazandırmak için istatistiksel fonksiyonlar ve özet tablolar oluşturun
  • Çalışmalarınıza görsellik kazandırarak tamamen özelleştirilmiş grafikler, yönetim panelleri oluşturun
  • Anlaması kolay, doğru ve sağlam modeller oluşturun
  • Gelişmiş Excel teknikleri öğrenin
  • Excel’in en karmaşık yeteneklerinin gücünü anlayın ve açığa çıkarın
  • Etkileyici grafikler oluşturun
  • Excel grafikleri ve yönetim panelleri ile işin iç yüzüne vakıf olun
  • Verileri görsel etkileyicilikte sunabilen bir yeteneğe sahip olun

İleri Excel Öğrenmek Ne Kadar Sürer?

Excel bilgisine sahipseniz eğer Konya Makrobim Bilgisayar kursumuza katılarak kısa sürede İleri Excel bilgisine sahip olabilirsiniz. Kursa tam zamanlı katılım sağlayıp deneyimli eğitmenlerimizin talimatlarını yerine getirdiğiniz takdirde öğrenme sorunu yaşamazsınız.

Ayrıca videoları takip ederek sıkıntılarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. Öğrenme konusunda azimli olduğunuz ve kursa katılım sorunu yaşamadığınız takdirde kurs bitiminde İleri Excel’i öğrenerek sertifika sahibi olabilirsiniz. Kurs süresine dair detayları firmamıza ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Excel Nasıl Öğrenilir?

Excel öğrenmenin en kolay yolu kaliteli ve profesyonel şekilde verilen Excel kursuna katılmaktan geçer. Makrobim olarak bizi tercih eden tüm bireyler Excel programını en iyi şekilde öğretme gayretini taşıyoruz.

En az 15 yıllık eğitim deneyimine sahip olan eğitmenlerimizle verdiğimiz Excel kursu ile programın eksiksiz şekilde öğrenilmesini sağlıyoruz. Verdiğimiz kaliteli eğitimle Excel üzerinden yapılan şirket işlemlerinin sorunsuz şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacak elemanların yetişmesini sağlamayı hedefliyoruz.

Zamandan Kazan İşini Kolaylaştır Potansiyelini Keşfet

İleri Excel Kursu Örnek Ders Videoları

Ms Office Excel Programı Hakkında Temel Bilgiler

Excel Nedir?

Excel; 1985 yılı Eylül ayında Microsoft firması tarafından piyasaya sürülen tablolama programına verilen addır. Microsoft Office programları içinde yer alan Excel tablo ve liste oluşturma, grafik hazırlama, hesap yapma ve rapor hazırlama gibi işlemlerin yapılmasını sağlar.

Programın ismi Microsoft Excel olarak da anılır. Bu program Microsoft Windows ile Apple Macintosh işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabilmektedir. Programında içinde yer aldığı son ofis sürümü ise Microsoft Office 2021’dir.

Excel Sistem Gereksinimleri

Excel programının hesaplama, tablo ve analiz yapmak için kullanılması bilgisayarlara yüklenmesi ile mümkün olur. Excel diğer ofis programlarıyla birlikte yükleneceğinden programı kaldıracak bilgisayara ihtiyaç vardır. Bu nedenle de yüklemenin yapılacağı bilgisayarın minimum veya önerilen sistem gereksiniminin yüklemeye uygun olması gerekir.

Excel programının yüklenebilmesi için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri şu şekildedir;

  • İşlemci:1 GHz işlemci
  • İşletim sistemi: Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 veya Windows 10
  • Bellek: 2 GB RAM bellek
  • Disk alan: 3 GB
  • Ekran: 1021×768
  • Grafik kartı: DirectX 9

Minimum sistem gereksinimlerini taşıyan bilgisayarınız varsa Office sayfası üzerinden yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ancak minimum gereksinim durumunda programın tüm özelliklerinin çalışmayabileceğini bilmeniz gerekir. Excel programı için gerekli olan minimum sistem gereksinimlerini tercih etmeyenler önerilen gereksinimlere uyumluluk arayabilirler.

Excel kurulumu için önerilen sistem gereksinimleri ise şunlardır;

  • İşlemci: 1,6 GHz işlemci
  • İşletim sistem: Windows 10 veya Windows 11
  • Bellek: 4 GB RAM bellek
  • Disk alanı: 10 GB
  • Ekran: 1024 x 768 çözünürlük
  • Grafik kartı: DirectX 10

Bu sistem gereksinimleri bilgisayarlara Office 2021 programı kurulması durumunda dikkat edilmesi gereken gereksinimlerdir. Programın daha eski sürümlerinde gereksinimler değişiklik gösterir.

Office Excel Kaç GB?

Office Excel programı için 4 GB disk alanına ihtiyaç duyulur. Programı bilgisayarınıza yüklemeden önce disk alanınızı kontrol etmeniz gerekir. Aksi takdirde programın tam olarak çalışmaması sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

Excel Nasıl İndirilir?

Excel programı için Office web sitesinden Microsoft Office 2021 sürümünün indirilmesi gerekir. Ayrıca web sitesinden programın önceki sürümlerinin indirilmesi de mümkündür. Excel’i indirmeden önce sistem gereksinimlerinin öğrenilmesi ve uygun sürümün yüklenmesi daha doğrudur.

Office web sayfasında oturum açma işlemi ardından Office Yükle öğesi seçilir ve açılan sayfadan Dosyayı Kaydet seçilir. Yükleme işlemine onay vermeden önce bilgisayara uygun olan 64 bit veya 32 bit sürüm tercih edilir. Seçim sonrasında Yükle butonuna tıklanır ve programın bilgisayara inmesi sağlanır. İndirme işleminin ardından dosya çalıştırılarak kurulum gerçekleştirilir.

Excel Nasıl Kurulur?

Excel programının kurulması sizleri yormayacak kadar kolaydır. Office web sitesi üzerinden indirilen program dosyası çift tıklanarak çalıştırılır. Açılan menüden Evet seçilir ve yüklemenin başlaması sağlanır. Office deneme sürümü olarak yüklenmiyorsa seri numarası girilir ve yüklenecek programlara onay verilir.

Excel Office paket programları içerisinde yer aldığından yükleme esnasında Word, Access ve Power Point gibi programlarında yüklenmesi sağlanır. Yükleme işlemi birkaç dakika sürer. Birkaç dakikalık sürenin ardından programın yüklendiği mesajı gelir ve Kapat butonuna tıklanarak kurulum işlemi tamamlanır.

Excel Ne İşe Yarar?

Excel veya Microsoft Excel günümüzde yaygın olarak kullanılan ofis programları arasında bulunur. Excel programı verilerin analiz edilmesini ve rapor hazırlanmasını sağlar. Ayrıca bu program kullanılarak hesap tablolarının hazırlanması ve hesap işlemlerinin yapılması mümkün olur. Bunlar dışında Excel ile satış istatistiklerinin hazırlanması, maaş listelerinin düzenlenmesi ve şirket raporlarının hazırlanması sağlanır.

Excel Uzantısı Nedir?

Microsof Excel programında hazırlanan dosyaların uzantısı XLS ve XLSX şeklindedir.

Excel Tamamen Nasıl Kaldırılır?

Microsoft Excel programını bilgisayar veya Mac cihazlarından kaldırmak gerekebilir. Bu durumda programa ait tüm dosyaların silinmesi ve gereksiz yer kaplamamasından emin olması gerekir. Excel’in kaldırılması için şu adımların izlenmesi yeterli olur;

  • Başlat menüsüne tıklanır.
  • Başlat menüsünden Denetim Masası seçilir.
  • Denetim Masası açıldığında Programlar sekmesi seçilir.
  • Programlar içerisinden Programlar ve Özellikler’i tıklanır.
  • Programlar arasından Office 2021 bulunur.
  • Office 2021’e sağ tıklanır.
  • Sağ tıklama sonrasında açılan menüden Kaldır butonuna tıklanır.

Kaldır butonuna tıklamanın ardından program kaldırma işlemi başlar ve 1-2 dakika içerisinde program bilgisayardan kaldırılmış olur. Excel paket programlar içerisinde olduğundan Excel’in kaldırılması için tüm Office programlarının kaldırılması gerektiği unutulmamalıdır.

Excel İle Neler Yapılabilir?

Excel programı ile neler yapılacağı kursiyerlerimiz tarafından cevabı aranan bir sorudur. Katılacağız kursla sonunda Excel programını kullanarak şunları yapabilirsiniz;

  • Finansal işlemler yapılabilir.
  • Şirket raporları oluşturulabilir.
  • Şirket grafikleri hazırlanabilir ve grafiklere etkileyici görseller eklenebilir.
  • Personeller için maaş çizelgesi hazırlanabilir.
  • Şirketler için gelecek strateji planları oluşturulabilir.
  • İnternet sitelerinden veriler alınarak işlenebilir.
  • Şirket, kurum veya kuruluş verilerinin düzenlenmesi sağlanabilir.
  • Verilerin analiz edilmesi sağlanabilir.

Excel programı Türkçe olarak kullanılabilen bir ofis programı olduğundan bu işlemleri yaparken zorluk yaşamazsınız. Ayrıca kursta verilen dersleri dikkatli dinleyerek hata yapmaksızın istediğiniz tabloları, raporları ve listeleri kısa sürede hazırlama imkanı bulabilirsiniz.

Excel Nasıl Kullanılır?

Excel programını kullanmak için Microsoft Office programları içerisinden Excel seçilir ve programın açılması sağlanır. Program çalışma alanı satır ve sütunlardan oluşur. Sütunlar harfler ile belirtilirken satırlar sayı ifade edilir.

Sütun ve sayılar sayesinde kolayca işlem yapmak mümkün olur. Program açıldığında ekranda yer alan sayfa aktif çalışma sayfası olarak adlandırılır ve çalışma burada yapılır. Satır ve sütunların olduğu boşluklara gerekli veriler yazılarak program kullanılmaya başlanır. Ayrıca sütunların üzerinde yer alan formül bölümü kullanılarak hesaplama yapılabilir.

Excel programı çalışma sayfasında işlemler için Dosya, Düzen, Görünüm ve Ekle menülerinden yararlanılır. Yeni sayfanın açılması, kaydedilmesi, çıktı alınması ve eklemeler gerekli menülerin kullanılmasıyla kolay şekilde gerçekleştirilebilir.

Excel Kısayolları

Excel çok sayıda kısayola sahip olan bir ofis programıdır. Bu kısayollar programda yapılacak işlere ve ihtiyaca göre artış ve azalış gösterir. İleri Excel bilgisine sahip olmak isteyen kişilerin ise bu kısayolları bilmeleri ve Excel üzerinde çalışırken kullanmaları gerekir. Excel kısayolları şöyledir;

1. Temel Excel Kısayolları

Temel Excel kısayolları programın kullanılması için gerekli olan temel kısayollarıdır. Bunlar programı kullanmak isteyen herkes tarafından öğrenilmesi gereken basit olan kısayollardır. Temel Excel kısayolları ve işlevleri şunlardır;

  • Ctrl+N: Yeni çalışma sayfası oluşturur.
  • Ctrl+O: Mevcut çalışma sayfasını açar.
  • Ctrl+W: Çalışma sayfasını kapatır.
  • Ctrl+S: Bir çalışma sayfasını kaydeder.
  • Ctrl+F: Elektronik tabloda arama yapılmasını sağlar.
  • Ctrl+Z: Bir eylemin geri alınmasını sağlar.
  • Ctrl+Y: Bir eylemin yeniden yapılmasını sağlar.
  • Ctrl+F1: Şeridi gösterir veya gizler.
  • Ctrl+F2: Baskı önizlemeye geçmeyi sağlar.
  • Ctrl+F4: Excel’i kapatır.
  • Ctrl+F9: Çalışma sayfasının penceresinin simge durumuna küçültülmesini sağlar.
  • Ctrl+Shift+U: Formül çubuğunun genişletilip daraltılmasını sağlar.
  • Ctrl+Tab: Açık çalışma sayfaları arasında geçiş yapılmasını sağlar.
  • F1: Yardım bölmesini açar.
  • F4: Son komutun ya da eylemi tekrarlanmasını sağlar.
  • F7: Yazımın kontrol edilmesini sağlar.
  • F9: Tüm çalışma sayfalarının hesaplanmasını sağlar.
  • F10: Anahtar ipuçlarını açar veya kapatır.
  • F11: Seçili verilere dayalı grafik oluşturulmasını sağlar.
  • F12: Farklı Kaydet iletişim kutusunu açar.
  • Shift+F3: Bir işlevin eklenmesini sağlar.
  • Shift+F9: Aktif çalışma sayfalarını hesaplar.
  • Shift+F11: Yeni çalışma sayfası ekler.
  • Alt+A: Veri sekmesini açar.
  • Alt+F: Dosya menüsünün açılmasını sağlar.
  • Alt+H: Ana Sayfa sekmesine gider.
  • Alt+M: Formüller sekmesini açar.
  • Alt+N: Ekle sekmesini açar.
  • Alt+P: Sayfa Düzeni sekmesini açar.
  • Alt+R: Gözden Geçir sekmesini açar.
  • Alt+Y: Yardım sekmesini açar.
  • Alt+X: Eklentiler sekmesini açar.
  • Alt+W: Görünüm sekmesini açar.

Bu kısayolların hepsini ezberleyemeseniz bile bazılarını bilmeniz Excel üzerinde yapacağınız çalışmaların daha kısa sürede tamamlanmasına yardımcı olur. Ayrıca bu tuşları sürekli kullanarak alışkanlık kazanmanız da mümkün olur.

2. Çalışma Sayfası Kısayolları

Excel programında kullanılabilecek kısayol tuşlarından birisi de çalışma sayfası kısayollarıdır. Çalışma sayfası kısayol tuşları ise şunlardan oluşur;

  • Sol/Sağ Ok: Bir hücrenin sola veya sağa taşınmasını sağlar.
  • Ctrl+Yukarı/Aşağı Ok: Sütundaki üst veya alt hücreye gidilmesini sağlar.
  • Ctrl+Sol/Sağ Ok: Seçilen satırda sağa veya sola doğru en uzak olan hücreye gidilmesini sağlar.
  • Ctrl+Home: Çalışma sayfasının başına gitmeyi sağlar.
  • Ctrl+End: En sağ alttaki hücreye gidilmesini sağlar.
  • Ctrl+Page Up/Down: Önceki ya da sonraki çalışma sayfasına gitmeyi sağlar.
  • Yukarı/Aşağı Ok: Bir hücrenin yukarıya veya aşağıya doğru hareket ettirilmesini sağlar.
  • Sekme: Sonraki hücreye gidilmesini sağlar.
  • Shift+Tab: Önceki hücreye gidilmesini sağlar.
  • F5: F5 tuşuna basarak herhangi bir hücreye gidilmesini sağlar.
  • Sayfa Yukarı/Aşağı: Çalışma sayfasındaki ekranın yukarıya veya aşağıya doğru hareket ettirilmesini sağlar.
  • Alt+Page Up/Down: Çalışma sayfasındaki ekranın sağa veya sola doğru taşınmasını sağlar.

Bu tuşlar sayesinde çalışma sayfasını kolayca kullanabilir ve çalışma sayfasında gezintinizi kolayca yapabilirsiniz.

3. Hücre Seçme Kısayolları

Excel üzerinde kullanabileceğiniz üçüncü kısayol tuşu grubu ise hücre seçme kısayollarıdır. Hücrelerle çalışmanızı kolaylaştıracak olan kısayollar şunlardır;

  • Shift+Sol/Sağ Ok: Hücre seçiminin sola veya sağa doğru genişletilmesini sağlar.
  • Shift+Boşluk: Tüm satırın seçilmesini sağlar.
  • Ctrl+Shift+Space: Tüm çalışma sayfasının seçilmesini sağlar.
  • Ctrl+Boşluk: Tüm sütunun seçilmesini sağlar.

Bu tuşlardan yararlanarak Excel üzerinde çalışacağınız hücreleri daha hızlı bir şekilde seçerek çalışmanız için zamandan tasarruf edebilirsiniz.

4. Hücre Biçimlendirme Ve Düzenleme Kısayolları

Excel programında kullanabileceğiniz son kısayol grubu ise hücre biçimlendirme ve düzenleme kısayollarıdır. Bu kısayol tuşlarını kullanarak çalışma sayfanızda yer alan hücreleri hızlı şekilde biçimlendirebilirsiniz. Hücre biçimlendirmek ve düzenlemek için kullanabileceğiniz tuşlar ise şunlardır;

  • F2: Bir hücreyi düzenlemeyi sağlar.
  • Ctrl+B: Bir hücrenin ya da hücre aralığının içeriğine kalın ekler ve kaldırır.
  • Ctrl+C: Bir hücrenin ya da hücre aralığının içeriğinin kopyalanmasını sağlar.
  • Ctrl+I: Bir hücrenin ya da hücre aralığının içeriğine italik ekler ve kaldırır.
  • Ctrl+V: Bir hücrenin, seçili verilerin veya seçili hücre aralığının içeriğini yapıştırın
  • Ctrl+U: Bir hücrenin ya da hücre aralığının içeriğine alt çizgi ekler ve kaldırır.
  • Ctrl+X: Bir hücrenin ya da hücre aralığının kesilmesini sağlar.
  • Ctrl+Alt+V: Özel Yapıştır kutusunun açılmasını sağlar.
  • Ctrl+0: Seçili sütunları gizler.
  • Ctrl+1: Hücreleri Biçimlendir kutusunu açar.
  • Ctrl+9: Seçili satırların gizlenmesini sağlar.
  • Ctrl+Shift+%: Yüzde biçiminin uygulanmasını sağlar.
  • Ctrl+Shift+$: Para birimi biçiminin uygulanmasını sağlar.
  • Sil: Bir hücreni ya da hücre aralığının içeriğinin silinmesini sağlar.
  • Esc: Hücre ya da formül çubuğundaki girişin iptal edilmesini sağlar.
  • Shift+F2: Hücre yorumu eklemeyi ve hücre yorumlarını düzenlemeyi sağlar.
  • Alt+H+H: Bir dolgu rengi seçilmesini sağlar.
  • Alt+H+B: Kenarlık eklenmesini sağlar.
  • Alt+H+D+C: Sütunun silinmesini gerçekleştirir.

Excel tablolama programı için kullanabileceğiniz en önemli kısayollar 4 gruptan oluşur. Ancak bunlar dışında da kullanılabilen tuşların olduğunu bilmeniz gerekir.

Tel : 332 -352 07 77

Daha fazla ileri excel videosu için Makrobim Bilgisayar youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

ileri excel kursu konya

ileri excel derleri konya, Makrobim Bilgisayar Kursu Konya örnek olarak en iyi ve en uygun fiyatla ileri excel eğitimleri vermektedir. Kony’da eğitim garantili office programları öğretilmektedir. İleri excel kurslarımız her ay başlamaktadır. 
En eski ve en iyi bilgisayar kursu olan Makrobim Bilgisayar da ileri excel kursu MEB onaylı sertifika verilmektedir. Öğretme garantili olan ileri excel eğitimlerimizi kaçırmayın. İleri excel eğitimlerimiz konya da , temel, orta ve ileri seviye ecel eğitimini kapsar. Videolu ders anlatımı ileri excel kursu Konya da çekilmiştir.Makrobim Bilgisayar Kursu eğitimlerimiz uygulamalıdır. İleri excel kursu konya bölgesindedir. ileri excel kursu online olarak verilmektedir, az kişilik sınıflardan oluşmaktadır. 
İleri excel kursu sonunda, MEB onaylı sertifika Konya da verilmektedir. İleri excel kursuna kayıt olmak için Makrobim Bilgisayar Kursu Konya yı arayın. İleri excel kursu ve daha fazlası Makrobim Bilgisayar Kursunda. Excel Kursu Makrobim den alınır.